Yes Expat Recruitment

 

VOOR WERKGEVERS

MASTERCLASS IN FM

Wellicht herken je het: je werkt voor een leuke organisatie met een boeiend Facilitair Bedrijf, en toch is het lastig de juiste professionals te vinden. Of, wanneer je ze eenmaal hebt gevonden, is het een uitdaging om ze voor langere periode te binden. Hier hebben wij iets op bedacht! Het Masterclass in FM programma is een twee-jarig programma dat erop is gericht om onze partners een uniek kijkje in een frisse talentenpool te geven, en deze talenten dan ook voor langere tijd aan zich te binden? Hoe het werkt? Lees snel verder!

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

Gedurende dit tweejarige programma zal onze professional eerst een jaar lang in het buitenland aan de slag gaan. Om kennis te brengen, maar ook om nieuwe waardevolle kennis op te doen en het rugzakje te vullen met waardevolle ervaringen. Na dit eerste jaar keert de professional terug naar Nederland, en komt hij of zij in jouw organisatie terecht. Hier zullen ze gedurende een heel jaar actief zijn, terwijl wij op de achtergrond zorgen voor extra training en coaching. Indien de klik tussen jou en de professional goed is, staat het de professional vrij om na afronding van het programma bij de organisatie te blijven werken. Na twee jaar zit onze taak erop, en hopen we op een mooie match tussen organisatie en professional. Er is geen sprake van een afkoopsom.

PROFIEL & TYPE FUNCTIES

We geven je graag een idee van het type professionals waarmee wij doorgaans werken. Alle professionals hebben een Bachelor of Master opleiding in Facility Management gevolgd en tijdens deze studie meerdere stageperiodes doorlopen. We werken voornamelijk met young professionals die na hun studie tot 3 jaar werkervaring binnen het facilitaire werkveld hebben opgedaan.

Veelal zijn zij actief geweest in een verscheidenheid aan functies waaronder: servicedesk coordinator, facilitair coordinator, assistent Facility Manager, assistent inkoop en facilitair consultant. Binnen het tweede jaar van het Masterclass in FM programma zien wij de professional dan ook een soortgelijke rol vervullen binnen jouw organisatie. Voor meer specifieke informatie over de profielen van onze professionals, neem dan gerust contact met ons op.

VOORDELEN VOOR JOU

- Nieuwe (internationale) kennis toevoegen aan de organisatie
- Kritische blik: een nieuw iemand zal altijd nieuwe kansen en verbeteringen zien
- Onderdeel van het YES netwerk van talent, trainers en coaches
- Toegang tot de YES talent pool en daarmee een continue stroom van nieuw talent

Neem contact op