Yes Expat Recruitment

 

VOOR WERKGEVERS

De Facility Management branche kent vele uitdagingen en kansen. Als het gaat om de juiste kennis en talent, gaat de komende 10 jaar 50% van de branche met pensioen. Dit betekent een nog grotere War on Talent dan we vandaag al ervaren. Om te zorgen dat uw organisatie toekomstbestendig kan zijn door constant toegang te hebben tot een unieke talent pool vol (nieuwe) kennis en perspectieven, heeft The World of YES het Masterclass in Facility Management programma ontwikkeld.

 

WAT IS HET MASTERCLASS IN FACILITY MANAGEMENT PROGRAMMA?

Naast dat dit programma uw organisatie in staat stelt om nieuw facilitair talent aan de organisatie te binden en hiermee zekerheid en flexibiliteit creëert, biedt het programma ook een fast forward in de carrière van facilitaire young professionals. Zij krijgen middels de Masterclass in Facility Management de kans hun vaardigheden verder te ontwikkelen, hun horizon te verbreden en nieuwe internationale ervaringen op te doen – zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

 

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA:

De young professional zal een volledig jaar in het buitenland werken. Het doel is om zijn / haar kennis en ervaringen met uw organisatie te delen terwijl hij / zij zelf leert van een nieuwe (werk)omgeving. Dit is uw kans om talent al vroeg te spotten! In het tweede jaar keert de young professional terug naar het thuisland en werkt daar nog een heel jaar, of blijft hij / zij bij uw organisatie als er een goede match is: we streven naar een langdurige arbeidsrelatie. De professional (en dus uw organisatie) wordt gedurende het hele programma ondersteund door ons team van trainers en coaches.

 

WIE ZIJN ONZE YOUNG PROFESSIONALS?

Nieuwsgierig geworden naar wie uw team kan versterken? Meer informatie over de studie achtergrond van onze professionals vindt u hier. Daarnaast geven we u middels onderstaande weergave graag een idee van het profiel en het opleidingsniveau van onze young professionals.

HET RESULTAAT

Samen behalen we tenminste de volgende voordelen:

  • De zekerheid van toegang tot een nieuwe groep jong talent
  • Hiermee tevens een grotere flexibiliteit en onafhankelijkheid, ook voor de lange termijn
  • De zekerheid van nieuwe kennis, ervaringen en perspectieven om van te leren
  • Een vangnet middels het YES team van internationale professionals, coaches en trainers
  • Het faciliteren van uw organisatie doelstellingen zonder de day-to-day business uit het oog te verliezen
  • Bijdragen aan het aantrekken aan- en behouden van talent binnen onze sector. Samen maken we het verschil!

HOE WERKT HET? 

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe u onderdeel kunt worden van dit unieke programma? We leren u en uw organisatie graag kennen. Na een verkennend gesprek zullen we samen met u kijken binnen welke rollen de professionals het meeste waarde kunnen toevoegen. Hierna zullen we u een aantal profielen van onze professionals voorleggen, waarmee u desgewenst het gesprek kunt aangaan om te ontdekken of er een wederzijdse connectie is. Is dit het geval? Gefeliciteerd! Een nieuwe aanwinst voor uw team is een feit. Let’s get to work!

 

CONTACT

Heeft u interesse in een kennismaking? U bent van harte welkom! Ook voor vragen of meer informatie: neem gerust contact met ons op.

Spring naar toolbar