Yes Expat Recruitment

 

VOOR PROFESSIONALS

HEB JIJ INTERNATIONALE AMBITIES?

Ben jij een facilitaire professional met internationale ambities? En ben je op zoek naar een tijdelijk avontuur om kennis en ervaringen op te doen binnen jouw vakgebied?

Dan kan The World of YES jou helpen met een fast forward in jouw carrière door middel van het internationale Masterclass in Facility Management programma.

 

WAT IS DE MASTERCLASS IN FACILITY MANAGEMENT?

We hebben speciaal voor jou een tweejarig programma ontwikkeld. Waarom? Zodat jij de unieke kans kunt grijpen om in twee jaar tijd meerdere (facilitaire) bedrijven te leren kennen, zowel nationaal als internationaal. Het eerste jaar vindt namelijk volledig plaats in het buitenland, in het tweede jaar keer je terug naar je thuisland.

Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak, en een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden binnen Facility Management. Je zult hiervoor samenwerken met een ervaren coach uit het werkveld en krijg je inhoudelijke trainingen aangeboden.

Meer weten over hoe dit twee-jarige programma er voor jou uit kan zien? Bekijk dan de tijdlijn hieronder:

HOE WERKT HET?

Ben je enthousiast geworden over het Masterclass in Facility Management programma? Je kunt je aanmelden via onderstaande button. We zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je te plannen. We willen je namelijk graag leren kennen! Tijdens dit kennismakingsgesprek krijgen we graag een beter beeld van jou en je ambities en bespreken we eventuele vervolgstappen. Daarnaast is dit het moment om al je vragen te stellen.

Ben jij er klaar voor?

Spring naar toolbar