Yes Expat Recruitment

 

VOOR PROFESSIONALS

NEEM JIJ DE SPRONG IN HET DIEPE?

Altijd al in het buitenland willen wonen en werken? Maar weet je niet waar je je zoektocht moet starten? Of kan je die ene dreamjob nog niet vinden?

Dan kan The World of YES jou helpen met de kick-start van jouw carrière door middel van het internationale Masterclass in FM programma. Meer weten? Lees hieronder verder!

IK MELD ME AAN

MASTERCLASS IN FACILITY MANAGEMENT

Wil jij jezelf maximaal ontwikkelen, je kennis delen met internationale organisaties en facilitaire ervaring op doen? Dan zit je goed binnen het Masterclass in FM programma!

WAT IS HET PRECIES?
We hebben speciaal voor jou een tweejarig programma ontwikkeld. Je start samen met een groep young professionals tijdens de startweek in Nederland. Hierbij ontmoet je je coach, die je de komende twee jaar zal volgen en supporten. Ook zullen we een persoonlijkheidstest afnemen die als leidraad voor je ontwikkeling zal gelden. Daarnaast stomen we je klaar voor de weken die komen gaan, want je blijft niet alleen in Nederland...

MASTERCLASS JAAR 1

Het volledige eerste jaar van het programma speelt zich af in het buitenland, waar je bij een internationale FM organisatie aan de slag zult gaan. Hier zul je een ander perspectief op FM leren, evenals leren omgaan met andere talen en culturen. Op jouw beurt kan je de Nederlandse FM kennis delen, die in het buitenland vaak als zeer waardevol wordt beschouwd.

Om je kennis verder te ontwikkelen, vinden gedurende het hele traject (online) webinars plaats waarin telkens een ander thema centraal staat. De input vanuit de webinars kan je vervolgens weer gebruiken binnen je opdracht. Daarnaast wordt je 1 op 1 gecoacht door je Nederlandse coach die je ontmoet in de startweek.

MASTERCLASS JAAR 2

Na het eerste jaar keer je terug naar Nederland om aan de slag te gaan voor een van onze Nederlandse partners. Op deze manier neem je in twee jaar tijd een kijkje in de keuken van zowel binnen- als buitenlandse organisaties. Na twee jaar heb je verschillende facetten van facility management mogen ervaren, en sluiten we het programma gezamenlijk in Nederland af. Het is tijd om je vleugels uit te slaan: of dat nou bij je Nederlandse opdrachtgever is, of dat je ergens anders je passie achterna gaat, mag je zelf beslissen.

De volgende Masterclass in FM start in 2019, direct aanmelden? Klik hieronder!

IK MELD ME AAN