Yes Expat Recruitment

 

VACATURE AFSTUDEERSTAGIAIR INTERNATIONAL BUSINESS

Omschrijving van de werkzaamheden

Gezien ons bedrijf groeit, zijn wij op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die ons kan helpen met (een van) de volgende zaken:

  • Het uitvoeren van een empirisch onderzoek waarbij mogelijke thema’s kunnen zijn:
    • Internationaal marketingplan: met ons Masterclass programma hebben wij ons tot nu toe vooral gefocust op de Amerikaanse markt. Maar deze willen we graag wereldwijd gaan uitzetten waarbij we graag jouw input hebben hoe we dit zowel online als offline kunnen uitzetten. Mogelijke focuslanden in je onderzoek zullen zijn: Engeland, Australië of Azië.
    • Internationale business partners: ons kantoor is gevestigd in Nederland, en we zijn regelmatig te vinden bij onze klanten in het buitenland. Echter zijn we op zoek naar een meer constante aanwezigheid van The World of YES buiten Nederland, bijvoorbeeld in de vorm van lokale salespartners. Deze constructie hebben we momenteel al in USA, maar zijn op zoek naar manieren om dit in Engeland of Australië ook uit te rollen. We zouden dan ook graag advies krijgen over de werking van een dergelijke constructie en aanbevelingen welke partijen hierbij geschikt kunnen zijn.

Competenties

Wat voor type student zoeken wij? We zijn op zoek naar een afstudeerder die zelfstandig is, leergierig, nieuwsgierig en creatief. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden een must en is de beheersing van de Engelse taal een pré. We vinden het belangrijk dat de student zijn of haar ideeën proactief met ons deelt en niet bang is om zijn of haar mening te geven: die vinden we namelijk juist zo interessant!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een interessant en uitdagend afstudeeronderzoek waarbij je onderdeel mag zijn van een jong, creatief en innovatief bedrijf. Werkplek en werktijden zijn flexibel maar je kunt in ieder geval gebruik maken van ons kantoor dat is gevestigd in Apeldoorn. We zijn een dynamisch en reislustig bedrijf maar willen graag een goede ondersteuning bieden aan de student en het onderzoek.

Contact

Is dit de afstudeerstage die je zoekt? Dan kun je contact opnemen door je CV en een korte motivatie te mailen naar info@the-world-of-yes.com

Spring naar toolbar