Yes Expat Recruitment

 

VACATURE (AFSTUDEER)STAGIAIR INTERNATIONAL BUSINESS

Gezien ons bedrijf groeit, en we volgend jaar een nieuw concept gaan lanceren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die ons kan helpen met (een van) de volgende zaken:

Het uitvoeren van een empirischonderzoek waarbij mogelijke thema’s kunnen zijn (deze staan nog niet vast en zijn vooral een denkrichting):

  • Internationaal marketingplan: gezien het feit dat we in 2019 een nieuw concept zullen lanceren, willen we dit graag op grote schaal internationaal onder de aandacht brengen. We denken hierbij aan het gebruik van zowel online als offline kanalen, op een consequente wijze. Met jouw kennis van de internationale markt en inzicht in de doelgroep, wat zou je ons adviseren?
  • Internationale business partners: ons kantoor is gevestigd in Nederland, en we zijn regelmatig te vinden bij onze klanten in het buitenland. Echter zijn we op zoek naar een meer constante aanwezigheid van The World of YES buiten Nederland, bijvoorbeeld in de vorm van lokale salespartners. We zouden dan ook graag advies krijgen over de werking van een dergelijke constructie, en aanbevelingen welke landen en partijen hierbij geschikt kunnen zijn.

Competenties

Wat voor type student zoeken wij? We zijn op zoek naar een afstudeerder die zelfstandig is, leergierig, nieuwsgierig en creatief. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden een must en is de beheersing van de Engelse taal een pré. We vinden het belangrijk dat de student zijn of haar ideeën proactief met ons deelt en niet bang is om zijn of haar mening te geven: die vinden we namelijk juist zo interessant!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een interessant en uitdagend afstudeeronderzoek waarbij je onderdeel mag zijn van een jong, creatief en innovatief bedrijf. Werkplek en werktijden zijn flexibel maar je kunt in ieder geval gebruik maken van ons kantoor dat is gevestigd in Apeldoorn. We zijn een dynamisch en reislustig bedrijf maar willen graag een goede ondersteuning bieden aan de student en het onderzoek.

Contact

Is dit de afstudeerstage die je zoekt? Dan kun je contact opnemen door je CV en een korte motivatie te mailen naar info@the-world-of-yes.com