Yes Expat Recruitment

 

VACATURE AFSTUDEERSTAGIAIR HR of FM

Omschrijving van de werkzaamheden

Gezien ons bedrijf groeit, zijn wij op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die ons kan helpen met (een van) de volgende zaken:

 • Het uitvoeren van een empirischonderzoek waarbij mogelijke thema’s kunnen zijn:
  • We hebben een afstudeerstagiaire gehad die een onderzoek heeft uitgevoerd naar de competenties van FM’ers wereldwijd. Als vervolg op dit onderzoek willen we graag weten welke kennisgebieden op dit moment belangrijk zijn in de verschillende landen waar wij opereren om op die manier een juiste match te kunnen maken tussen de Nederlandse professionals en onze buitenlandse partners.
  • We zien dat er in het buitenland steeds meer opleidingen komen voor facility management. Echter zien we dat de ene opleiding een volledige bachelor of master betreft, waarbij de andere opleiding meer weg heeft van een korte cursus. Graag zouden we een onderzoek willen doen om deze opleidingen te wegen zodat we een goed beeld kunnen hebben van het kennisniveau van de professionals wereldwijd. Tevens willen we graag de waarde weten van deze opleidingen voor het werkveld.
  • Competenties van een FM’er. Zoals hierboven aangegeven heeft een vorige stagiair een onderzoek gedaan naar de competenties van een FM’er. Kan een FM wereldwijd aan de slag? Dit onderzoek heeft plaatsgevonden in USA, Engeland, Australië en Nederland maar zouden we graag willen uitbreiden naar andere landen zodat het een steeds completer onderzoek wordt en we precies weten waar onze professionals aan de slag kunnen.
 • Bijwonen- en ondersteunen bij klantgesprekken*
 • Actief meewerken in de werving en selectie van professionals en studenten*
 • Voeren van sollicitatiegesprekken*
 • Onderdeel uitmaken van het de ‘Persoonlijk Ontwikkel Plan’ van onze professionals. Met jouw kennis deze plannen blijven verbeteren en ontwikkelen. Ondersteunen bij het afnemen van assessments. *

*Deze taken zijn optioneel. Dit geldt alleen als de student hier voldoende tijd voor ziet naast de werkzaamheden voor het onderzoek.

Competenties

Wat voor type student zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een HR of een FM student die ons wilt helpen met bovenstaande vraagstukken. We zijn op zoek naar een afstudeerder die zelfstandig is, leergierig, nieuwsgierig en creatief. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden een must en is de beheersing van de Engelse taal een pré. We vinden het belangrijk dat de student zijn of haar ideeën proactief met ons deelt en niet bang is om zijn of haar mening te geven: die vinden we namelijk juist zo interessant!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een interessant en uitdagend afstudeeronderzoek waarbij je onderdeel mag zijn van een jong, creatief en innovatief bedrijf. Werkplek en werktijden zijn flexibel maar je kunt in ieder geval gebruik maken van ons kantoor dat is gevestigd in Apeldoorn. We zijn een dynamisch en reislustig bedrijf maar willen graag een goede ondersteuning bieden aan de student en het onderzoek.

Contact

Is dit de afstudeerstage die je zoekt? Dan kun je contact opnemen door je CV en een korte motivatie te mailen naar info@the-world-of-yes.com

Spring naar toolbar