Yes Expat Recruitment

 

VACATURE (AFSTUDEER)STAGIAIR COMMUNICATIE

Wij zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars stagiair communicatie die verantwoordelijk is voor een of meerdere van de volgende taken:

  • Onderzoeken hoe social media effectief kan worden ingezet binnen de doelgroepen van de internationale start-up die wij zijn
  • Het beheren van alle social media accounts en het inbrengen van ideeën op het gebied van content creation
  • Je draagt zorg voor het aandragen of maken van nieuw beeldmateriaal voor de verschillende scoial media kanalen
  • Analyseren van de online statistieken om de inzet en impact van social media te vergroten
  • Kritisch kijken naar de mogelijkheden van offline communicatie ter versterking van de online communicatie

 Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars student die een marketing en/of communicatie gerelateerde HBO of WO opleiding volgt. Je bent zelfstandig, leergierig, nieuwsgierig en creatief. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden een must en is de beheersing van de Engelse taal een pré. We vinden het belangrijk dat de student zijn of haar ideeën proactief met ons deelt en niet bang is om zijn of haar mening te geven: die vinden we namelijk juist zo interessant!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende stageplek waarbij je onderdeel mag zijn van een jong, creatief en innovatief bedrijf. Werkplek en werktijden zijn flexibel, meerdere locaties mogelijk in het gebied Nijmegen, Deventer, Zwolle. We zijn een dynamisch en reislustig bedrijf maar willen graag een goede ondersteuning bieden aan jou als student. Daarnaast zijn er mogelijkheden om werkzaam te blijven bij YES Expat Recruitment na de afstudeerperiode indien de werkrelatie vanuit beide kanten bevalt.

Contact
Ben jij degene die we zoeken? Dan kun je contact opnemen door je CV en een korte motivatie te mailen naar info@the-world-of-yes.com.