Yes Expat Recruitment

 

TRAINING IN FM

LEARN WITH US

Om als organisatie te kunnen blijven ontwikkelen, is het hebben van actuele kennis essentieel. Door middel van onze trainingsprogramma’s draagt The World of YES bij aan het vergroten van het kennisniveau van de medewerkers in organisaties. Met deze kennis ontstaat een verandering in gedrag waardoor de organisatie in staat is elke gewenste ontwikkeling door te maken.

The World of YES onderscheidt twee manieren waarop deze trainingsprogramma’s worden aangeboden. Enerzijds online via de Online Learning Portal waarbij een individu op makkelijke en toegankelijke wijze training kan volgen. Anderzijds offline via trainingen in groepsverband, waarbij meerwaarde ontstaat door interactie en samenwerking binnen de groep.

ONLINE LEARNING PORTAL

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als Facility professional, waar en wanneer jij dat wil? Dan is de Online Learning Portal iets voor jou. In de Online Learning Portal vind je diverse trainingen die focussen op verschillende facilitaire thema's zoals één van de grootste trends in Facility Management: Smart Buildings. Kies dus gemakkelijk voor een thema waarover jij meer wilt leren. Zodra je bent ingeschreven in een trainingsprogramma, krijg je toegang tot alle video's, opdrachten en literatuur en kan je direct aan de slag. Meer weten?

Lees verder

IN-HOUSE TRAINING

Wilt u er zeker van zijn dat uw team de juiste kennis heeft om uw facilitaire organisatie elke dag te blijven ontwikkelen? Wij helpen u graag door middel van onze in-house trainingen. Deze trainingsprogramma's zijn altijd op maat omdat we tijdens het programma niet alleen theoretische achtergronden willen delen, maar ook specifiek willen ingaan op de uitdagingen in uw organisatie. Dit komt terug in zowel de theoretische achtergrond als de praktische opdrachten die gericht zijn op directe toepassing in de dagelijkse praktijk. Offerte opvragen of meer weten?

Lees verder

MEER DAN MANAGEN

In samenwerking met Arrange Consultancy

In een speciale samenwerking met Arrange Consultancy hebben we een training programma ontwikkeld dat de naam “Meer dan Managen” draagt. Zoals de naam al doet vermoeden: Facility Management is zoveel meer dan alleen managen. Hoe zorgt u ervoor dat uw facilitaire organisatie goed is gepositioneerd, en hiermee ook diens toegevoegde waarde binnen de organisatie laat zien? Deze vraagstukken staan centraal tijdens het trainingsprogramma “Meer dan Managen”. Meer weten?

Lees verder
Spring naar toolbar