Yes Expat Recruitment

 

OVER ONS

The World of YES heeft een bijzondere passie voor Facility Management en vooral voor het delen van kennis en ervaringen binnen deze sector. Onze missie is om educatie op het gebied van Facility Management voor iedereen waar dan ook ter wereld beschikbaar te maken en gelijktijdig meer jonge professionals aan te trekken tot de branche.

Om deze missie waar te maken werken we samen met ons fantastische team dagelijks aan online en offline training programma’s, maar zorgen we ook voor internationale stageplekken voor studenten en een internationaal Masterclass in FM programma voor young professionals. Op deze manier slaan wij de brug tussen young professionals die zichzelf willen uitdagen en organisaties die open staan voor nieuw talent en nieuwe perspectieven. Zo willen wij een bijdrage leveren aan het toekomstbeeld van Facility Management.

The World of YES is een Nederlandse organisatie, opgericht door Yvet Brummelhuis en Sanne Anvelink. Back in the day hebben we samen Facility Management gestudeerd. Na een aantal jaar in het werkveld liepen we er tegenaan dat er geen organisatie bestond die op internationale schaal young facility professionals en organisaties aan elkaar verbindt en besloten we om hier verandering in te brengen. We vinden het geweldig dat we het verschil kunnen maken voor zoveel professionals en organisaties wereldwijd. Voor ons is The World of YES de perfecte combinatie tussen deze bijdrage leveren, zelf elke dag blijven leren en veel van de (FM) wereld te mogen zien.

Spring naar toolbar