Yes Expat Recruitment

 

INHOUSE TRAINING

Wilt u er zeker van zijn dat uw team de juiste kennis heeft om uw facilitaire organisatie elke dag te blijven ontwikkelen? En wilt u daarnaast uw team uitdagen om zichzelf ook te blijven ontwikkelen? Of wilt u uw facility professionals laten specialiseren in een specifiek thema?

 

TRAINING OP MAAT 

Wij helpen u graag door middel van onze in-house trainingen. Deze trainingsprogramma’s zijn altijd op maat omdat we tijdens het programma niet alleen theoretische achtergronden willen delen, maar ook specifiek willen ingaan op de uitdagingen in uw organisatie. Dit komt terug in zowel de theoretische achtergrond als de praktische opdrachten die gericht zijn op directe toepassing in de dagelijkse praktijk. Iedere organisatie is anders, vandaar dat we de training ook specifiek toespitsen op uw organisatie, met real-time voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk.

 

HOE GAAN WE TE WERK? 

De eerste stap is samen met u te bepalen welk thema het beste past bij de vraagstukken in uw organisatie. Daarnaast bepalen we met u het gewenste resultaat van het trainingsprogramma: wilt u de basiskennis in de organisatie vergroten, wilt u de basiskennis uitbreiden en toepassen in de organisatie of wilt u een organisatieverandering teweeg brengen? Aan de hand van deze elementen wordt het trainingsprogramma vorm gegeven, helemaal toegespitst op uw organisatie.

 

THEMA’S

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijke thema’s? Hieronder vindt u een selectie van de meest populaire thema’s. Bent u op zoek naar een ander thema?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DOEL VAN DE TRAINING

Naast het kiezen van een thema die zal gelden als leidraad voor het trainingsprogramma, is het even zo belangrijk om vast te stellen welk doel u wilt bereiken met het trainingsprogramma. Hieronder leest u meer over de verschillende doelen die kunnen gelden als de basis voor een in-house trainingsprogramma.

KENNIS VERGROTEN

Wanneer uw doel is om de kennis van de professionals in uw team te vergroten, past dit type trainingsprogramma bij uw organisatie.

 

We nemen de highlights van het gekozen thema door om hiermee het kennisniveau te actualiseren. Daarnaast gaan de professionals aan de slag met verschillende opdrachten die tevens aansluiten op het thema.

KENNIS TOEPASSEN

Wanneer uw doel is om het kennisniveau van uw team te vergroten, maar deze kennis ook direct toe te passen op bijvoorbeeld projecten of binnen functies in de organisatie, dan past dit trainingsprogramma het best bij uw organisatie. Om dit te doen passen we het trainingsprogramma aan op organisatie specifieke uitdagingen en zullen we naast theoretische achtergronden vooral ook de praktische toepassing binnen uw organisatie opzoeken.

KENNIS VERANKEREN

Is uw doel om een verandering in organisatie en gedrag op de lange termijn te bewerkstelligen? Dat kan. Het trainingsprogramma wordt volledig ingericht op het door u gekozen thema, met als leidraad juist ook de elementen waarin u verandering wilt aanbrengen. Naast het toepassen van kennis, schenken we ook aandacht aan een verandering in gedrag. Wij geloven erin dat dit samen zorgt ervoor dat teams en organisaties nog verder excelleren.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s? Nee m gerust contact met ons op via 085 – 0602 792 of laat uw gegevens achter via onderstaande button. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Neem contact op
Spring naar toolbar