Yes Expat Recruitment

 

Ik zoek facilitair talent

Is uw organisatie al future proof?

The World of YES helpt binnenlandse en buitenlandse organisaties om future proof te worden. Hiermee bedoelen we: de juiste kennis en kunde in huis hebben om te zorgen dat uw (facilitaire) organisatie staat als een huis. Nu en in de toekomst. Om dit te te doen werken we middels verschillende ontwikkeltrajecten waarbij we (jong) facilitair talent inzetten om uw organisatie te versterken. Meer weten over deze professionals? Lees dan hieronder verder.

STUDENTEN:

Tientallen bedrijven gingen u voor en ontdekten wat een student voor hun organisatie kan betekenen. We koppelen u aan een (Nederlandse) facility management student, die binnen komt met nieuwe, verfrissende kennis en ideeën. Natuurlijk is het doel dat de student leert over facility management in de praktijk en draagt u hiermee bij aan diens ontwikkeling. Maar zeker niet minder belangrijk is de bijdrage die de student kan leveren aan uw organisatie. Laat ons de perfecte match vinden – Free of charge!

YOUNG PROFESSIONALS:

Wilt u jong talent aan uw organisatie binden? Dat kan via het Masterclass in Facility Management programma. Dit is een tweejarig programma waarbij de professional een jaar bij een buitenlandse organisatie gaat werken, om vervolgens terug te keren naar Nederland en hier nogmaals een jaar aan de slag gaat. Gedurende de gehele periode wordt de professional getraind op facilitaire thema's; kennis die hij direct binnen uw organisatie kan toepassen. Is de klik tussen u en de professional zo goed dat u met elkaar wilt blijven werken? Dat kan kosteloos na afloop van het programma!

MEDIOR & SENIOR PROFESSIONALS:

Ben je op zoek naar het beste facilitaire talent voor de lange termijn? Wij bemiddelen voor zowel startersfuncties, als voor medior en senior managementfuncties binnen FM. Anders dan bij onze ontwikkelprogramma's voor studenten en young professionals, krijgen wij geregeld de vraag of we ook een internationale vacature kunnen invullen. Doordat we een groot netwerk hebben opgebouwd in de internationale facilitaire industrie, kunnen we u ook hierbij op weg helpen. Mocht u hier meer over weten, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

TRAININGEN

Wilt u meer vakinhoudelijke kennis opdoen over facility management? Of wilt u meer weten over het binden en boeien van de nieuwe generatie?

Wij geven (internationale) trainingen op het gebied van facility management. We doen dit voor nationale en internationale opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken. Dit verschilt van ``hoe kan ik mijn organisatie gastvrijer maken?`` tot ``wat moet ik weten van de nieuwe ISO 41001-2018 normering?``. Vaak maken we een op maat gemaakt training aanbod, gebaseerd op uw vraag. Gezien onze ervaring als facilitair docent zal hierin vaak een combinatie zitten van theoretische onderbouwing en praktische toepassing, al dan niet met opdrachten in de praktijk. Heeft u een vraagstuk binnen uw organisatie of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op