Yes Expat Recruitment

 

MEER DAN MANAGEN

UNIEKE SAMENWERKING: THE WORLD OF YES & ARRANGE CONSULTANCY

Wij maken werk en omgeving beter en leuker… en met onze trainingen ook slimmer! Wil je de volgende stap zetten met jouw Facilitair Bedrijf, maar weet je nog niet helemaal hoe? Of wil je je team helpen om hun kennis te ontwikkelen om zo een nog beter Facilitair Bedrijf neer te zetten? In een unieke samenwerking met Arrange Consultancy, bieden we een aantal inspirerende en praktijkgerichte trainingen aan. Op deze pagina vind je meer informatie over onze trainingen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@the-world-of-yes.com

MEER DAN LEREN

In onze tweedaagse training ‘Meer dan managen’ tillen we facility management naar een hoger level. Want, de facility manager van vandaag is veel meer dan een manager; hij maakt de stap van beheren naar beheersen, waarbij grip hebben op processen en performance een steeds belangrijker rol speelt. Daarnaast staan veel facility managers voor de uitdaging om te professionaliseren en bedrijfsmatiger te handelen. Hoe breng je dit op een succesvolle manier samen, zonder de praktijk uit het oog te verliezen? Tijdens onze training bieden we inzicht in deze vraagstukken, waarin we vooral ook aandacht houden voor de raakvlakken met jouw praktijk. Hierdoor is het geleerde vervolgens direct toe te passen binnen je eigen facilitaire organisatie. 

Wij bieden jou:

  • Een theoretische en praktische achtergrond van de toegevoegde waarde van Facility Management. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je als Facility Manager deze toegevoegde waarde zichtbaar kan maken op basis van tien makkelijk toepasbare principes.
  • Een praktisch inzicht in de waarde van performance management. Vandaag de dag worden we overladen met informatie en data. Hoe kun je deze data inzetten om de organisatie naar een hoger plan te tillen?
  • Informatie uit de eerste hand over de ISO-normen op het gebied van facility management. Aan de hand van de NEN-ISO-41001 en 41014 leer je hoe de kwaliteit van het managementproces naar een hoger niveau gebracht kan worden. Op basis hiervan kun je optreden als gewaardeerd gesprekspartner aan de directietafel.

Dit wordt gecombineerd met een on- en offline netwerk aan ruime kennis en ervaring. Je volgt de training in een groep van 10 tot 20 deelnemers, wat voldoende ruimte biedt voor interactie en kennisuitwisseling. 

Na succesvolle deelname ontvang je een certificaat.  

TARIEF

Deelname aan de tweedaagse training kost €895,- per persoon (excl. btw). Kosten voor lunch en lesmateriaal zijn inbegrepen.

AGENDA

Hieronder vind je de data van onze training ‘Meer dan managen’. 

November 2019: 

Dag 1: vrijdag 15 november van 9:00 – 17:00 uur

Dag 2: vrijdag 22 november van 9:00 – 17:00 uur 

Januari 2020:

Dag 1: woensdag 22 januari van 9:00 – 17:00 uur

Dag 2: woensdag 29 januari van 9:00 – 17:00 uur

MEER DAN EEN KLASLOKAAL

Voor deze training heten we je graag welkom bij Mr.Green Works in Apeldoorn. Mr.Green Works is stoer, gastvrij en inspirerend en past hiermee perfect bij het karakter van onze training. Verwacht geen standaard klaslokaal, maar meer dan dat!

DE TRAINERS

Tijdens deze tweedaagse training zullen verschillende trainers elkaar afwisselen, en elk van hen zal je meenemen in haar gebied van expertise. Deze unieke combinatie maakt dat we verschillende invalshoeken en ervaringen kunnen delen, of terwijl: net dat stapje méér.

SANNE

THE WORLD OF YES

YVET

THE WORLD OF YES

SHERYL

ARRANGE CONSULTANCY

ELIZE

ARRANGE CONSULTANCY

BEN JIJ ER BIJ? 

Geef je op via onderstaand inschrijfformulier. Door het formulier in te vullen geef je je op voor de training “Meer dan Managen” op de door jou gekozen datum. Door het formulier in te vullen ga je tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op onze trainingsprogramma’s, en zal je een factuur ontvangen van €895,- excl. BTW.

TIP: Volg je deze training liever in-house, buiten de genoemde data om? Neem dan gerust contact op via info@the-world-of-yes.com

INSCHRIJFFORMULIER:
Hier schrijf je je in voor het trainingsprogramma: Meer dan Managen.
Locatie: Mr. Green Works te Apeldoorn
Kosten: €895,- excl. BTW
..
FACTUURINFORMATIE: